In i hösten tillsammans med Livsglädje Landskrona

Dela

Slutet av oktober närmar sig. Naturen ändrar sina färger. Snart kommer träden som nu har vackra flerfärgade blad att avlövas och livet går åter in i en ny säsong.

Oavsett säsong vill vi som församling vara en inbjudande miljö där du som läser detta får utforska och delta i tron på Jesus.

  • Varje söndag är det gudstjänst kl 10 i kyrkan. Många söndagar finns det grupper för barnen och annars finns det material för pyssel eller lek.   
  • Scouterna ses en lördag i månaden till en dag för alla åldrar. Alla är välkomna att dela gemenskapen där.
  • Ungdomarna ses på fredagar – kontakta för program.
  • Onsdagar är det Språkcafé och på torsdagar är det Sy- och språkcafé.  
  • I församlingen finns det också hemgrupper.
  • Ibland bjuder vi in till en särskild aktivitet som en bokkväll eller kurs.

Här på hemsidan kan du utforska mer om vad som händer på de olika samlingarna och i almanackan syns en del av händelserna. Som att vi onsdagen den 2/11 kl 19.30 har en enklare nattvardssamling med en fast ordning, som varar ca 30 minuter. Detta är en kvällsgudstjänst som vi tänker ha en gång i månaden framöver.

Hör av dig om du vill veta mer om någon av träffarna.  

Livsglädje är en baptistisk församling som är organiserad som en förening och ingår i Evangeliska frikyrkan. Det innebär att vi döper efter att en människa själv uttryckt sin tro och tillhörighet till Jesus. Den som tror på Jesus och är döpt kan sedan bli medlem i församlingen.

Medlem eller inte – det vi gör är öppet för deltagande och du är välkommen!

Som förening bär vi våra egna kostnader. Vi tar inte ut några medlemsavgifter utan vår ekonomi bygger dels på att vi som deltar ger det vi själva bestämmer oss för, dels söker vi externa medel för olika projekt, hyr ut lokalerna och får en del bidrag. Du kan läsa mer här. För dig som ser Livsglädje som din församling finns sedan flera år även möjligheten att ansluta dig till kyrkoavgiften. Kyrkoavgiften innebär att du via skattsedeln regelbundet ger 1% av din inkomst som delas lika mellan församlingen och vårt samfund Evangeliska Frikyrkans gemensamma arbete med utbildning och mission. All information finns på www.efk.se/kyrkoavgift. Fram till den 31/10 kan du göra ditt val som då gäller från 1/1-23. 

Sedan en tid kan du även få 20% rabatt på ordinarie pris när du handlar på Flügger färg på Östervångsplan 16 i Landskrona. Allt du behöver göra är att uppge Livsglädje Landskrona som din förening vid betalning. En gång om året får sedan församlingen 5% i understöd baserat på allt det som betalats av Livsglädjes aktiva. OBS! Församlingen har inte lämnat ut några personuppgifter till Flügger färg och de registrerar inga personuppgifter på dig vid köp.

Varmt välkommen att dela församlingslivet i höst.

Utforska mer

Ledord

Ett ljus som lyser i mörkret

Slutet av november. Natten äter sig in i de flesta dagar. Dagar som enbart orkar anta en nyans av grått, för att framåt eftermiddagen återigen

Ledord

Från hjärta till handling!

Nu på söndagens gudstjänst kl 10 den 8 oktober landar EFK:s missionsturné in hos oss. Välkomna!