Dela

I denna ljuva sommartid gå ut, min själ, och gläd dig vid den store Gudens gåvor.

Det är nu sommartider. Barnen har sommarlov och under några veckor kommer du kanske också ha semester. I Landskrona finns många vackra platser att utforska. Du kanske rör dig ner till någon av stränderna för att svalka dig i vattnet en stund och njuta av din fikakorg. Kanske ger sommaren dig även möjlighet att stanna upp och fundera lite mer kring livet. Vad du fyller det med. Vad du vill ge plats för.

Den välkända sommarpsalmen ger uttryck för möjligheten att både betrakta och relatera livet till Gud. En av platserna för att uttrycka detta i sommar är våra sommarsamlingar varje söndag kl 10 i kyrkan på Almstigen 8. Det är en enklare samling med lite olika innehåll som någon av församlingens medlemmar ansvarar för.

Under hela sommaren är också vårt språkcafé på onsdagar kl 13-15 och vår gemenskapsträff på torsdagar 13-15 igång (förutom 26 och 27 juni).

Personalens semestrar i sommar: 

  • Pastor Deborah Sedin: 1/7–13/8
  • Diakon Gunbjörg Lindvall: 1/7–4/8 (Under Gunbjörgs semester är Danielle Mbesherubusa vikarie för språkverksamheten onsdagar och torsdagar)
  • Pastor Håkan Kenne: 14/6–4/8

Vi önskar dig all välsignelse denna sommar!
Deborah, Gunbjörg och Håkan

Utforska mer

Ledord

I denna ljuva sommartid gå ut, min själ, och gläd dig vid den store Gudens gåvor. Det är nu sommartider. Barnen har sommarlov och under