Sommaren 2016

Dela

Det är nu mitt i sommaren 2016 och flera av våra vardagsaktiviteter är igång i församlingen under hela sommaren. Varje söndag klockan 10 är det en sommarsamling i kyrkan med lite olika som ansvariga. På måndagar klockan 12 är det sopplunch och på torsdagar klockan 13 är det sy- och språkcafé. Så välkommen att som vanligt dela gemenskapen med andra här i kyrkan. 

Jag vill också önska dig som läser detta all Guds välsignelse och närvaro den här sommaren. Var du än befinner dig i livet och hur dina dagar just nu ser ut finns en öppen himmel och en Gud som vill ditt bästa att vända sig till. I Filipperbrevet 4:6-7 står det: Gör er inga bekymmer, utan när ni åkallar och ber, tacka då Gud och låt honom få veta alla era önskningar. Då skall Guds frid, som är mera värd än allt vi tänker, ge era hjärtan och era tankar skydd i Kristus Jesus.

Ge rum för ett pågående samtal med Gud där du för första gången eller bara så där fortsättningsvis lägger dina bekymmer, det som oroar, det som grusats sönder, dina förhoppningar och önskningar hos Gud och låter honom möta dig med frid. Frid som innesluter och omsluter, som ger nya perspektiv och öppnar vägarna framåt.

All välsignelse
Håkan Kenne, pastor

Utforska mer

Ledord

EFK ber i fastetider

Fastetider. I onsdags påbörjades den tid som kallas för fastan. I kyrkans historia har det varit en tid för att skala ner och förenkla det

Ledord

2024 är här!

2024 är här! Från denna vecka är vårt Språkcafé igång onsdagar kl 13-15 och vår Gemenskapsträff på torsdag kl 13-15. Gudstjänsterna i vår är som