Välkommen till nya hemsidan!

Dela

Välkomna till församlingen Livsglädjes nya hemsida!

Här hittar du information om vår församling, hur vi arbetar och vad som är på gång. Du kan även lyssna på predikningar osv. Titta gärna runt och upptäck mer av vilka vi är och vad vi tror.

Den sidan du är inne på just nu kallar vi Ledord. Här kommer vi då och då skriva om ämnen som leder oss framåt men också om sådant som vi finner på leden (vägen) vi vandrar. 

Det kristna kallades tidigt för de som följde Vägen. Livet med Gud är som en vandring och på den vandringen möter vi allt det som livet innehåller: glädje, sorg, svårigheter och… Ibland behöver vi stanna upp på vår resa och se så att vi fortfarande är på rätt led. Tanken är att vi här skriver om ämnen som kanske kan hjälpa dig i din resa. Ord som vill leda dig framåt eller ord till din vandring på leden tillsammans med Gud.

Vi vill också gärna slå ett extra slag för något vi kallar “Får vi föreslå“. Den ligger under fliken Upptäck oss. Där har vi skrivit om olika sätt som vill hjälpa dig att fördjupa din relation med Gud i vardagen. Titta in där och se om det inte finns något som kan vara dig till hjälp. 

Så välkomna att vandra med oss några steg på vägen.

Utforska mer

Ledord

EFK ber i fastetider

Fastetider. I onsdags påbörjades den tid som kallas för fastan. I kyrkans historia har det varit en tid för att skala ner och förenkla det

Ledord

2024 är här!

2024 är här! Från denna vecka är vårt Språkcafé igång onsdagar kl 13-15 och vår Gemenskapsträff på torsdag kl 13-15. Gudstjänsterna i vår är som