Julkampanj för de förföljda

Dela

Inför julen och årets avslutning lanserar vår församlingsrörelse Evangeliska kyrkan (EFK) en kampanj för de kristna i världen som förföljs för sin tro. I över hundra år har EFK, tillsammans med olika partners och samarbetskyrkor, arbetat i flera länder där det är förknippat med hot och livsfara att bli kristen. Julen är den tid på året då situationen ofta är som värst.

Den här julen vill vi be för och ge våra kristna syskon extra mycket omtanke och kärlek. Du kan enkelt vara med och stödja EFK:s internationella arbete med en gåva via Swish 900 4037 eller bankgiro 900-4037. Märk din gåva ”Förföljda”. Se på de två filmerna med berättelser och läs mer om julkampanjen på EFK:s hemsida.  

Årets sista gudstjänst i Livsglädje är söndagen den 17 december klockan 10. På julafton och nyårsafton är det ingen söndagsgudstjänst. Så är du varmt välkommen på gudstjänst igen under 2018 med start 7 januari klockan 10. 

Julinsamling 2018

 

Utforska mer

Ledord

Ett ljus som lyser i mörkret

Slutet av november. Natten äter sig in i de flesta dagar. Dagar som enbart orkar anta en nyans av grått, för att framåt eftermiddagen återigen

Ledord

Från hjärta till handling!

Nu på söndagens gudstjänst kl 10 den 8 oktober landar EFK:s missionsturné in hos oss. Välkomna!