2019 blir snart 2020

Dela

Vi närmar oss nu årets slut. 2019 blir snart 2020. Varje söndag är du välkommen till våra gudstjänster klockan 10:00 i Tacksägelsekyrkan på Almstigen 8 (22/12, 29/12 5/1-20 o s v).

Vinter Landskap, Träd, Snö, Natur

Vi vill också varmt rekommendera dig att vara med i vårt samfund EFK:s julsamling Härlig är jorden för en fattigdomsfri värld. De flesta av oss är väl medvetna om att världen också kan vara en orättvis och hård plats för många. Omkring en miljard människor lever under gränsen för extrem fattigdom. Långt fler kämpar strax ovanför den. Din gåva är med och förändrar!

  • Swisha din gåva till 900 55 88
  • Gör en bankgiroinbetalning till 900-5588
  • Märk din gåva “Härlig är jorden”

Följ den här länken så hittar du mer information, gåvokort och informationsfilmer.

Så önskar vi dig en välsignad avslutning på 2019 och start av 2020 med orden från Jesaja 9:

Men natten skall vika där ångest nu råder.

Det folk som vandrar i mörkret ser ett stort ljus, över dem som bor i mörkrets land strålar ljuset fram. Du låter jublet stiga, du gör glädjen stor. De gläds inför dig som man gläds vid skörden, som man jublar när bytet fördelas.

Oket som tyngde dem, stången på deras axlar, förtryckarens piska bryter du sönder, som den dag då Midjan besegrades. Stöveln som bars i striden och manteln som fläckats av blod, allt detta skall brännas, förtäras av eld.

Ty ett barn har fötts, en son är oss given. Väldet är lagt på hans axlar, och detta är hans namn: Allvis härskare, Gudomlig hjälte, Evig fader, Fredsfurste. Väldet skall bli stort, fredens välsignelser utan gräns för Davids tron och hans rike. Det skall befästas och hållas vid makt med rätt och rättfärdighet nu och för evigt. Herren Sebaots lidelse skall göra detta.

Utforska mer

Ledord

I denna ljuva sommartid gå ut, min själ, och gläd dig vid den store Gudens gåvor. Det är nu sommartider. Barnen har sommarlov och under

Prova på Alpha!

Alpha är en kurs som ger dig möjlighet att utforska kristen tro och dina egna tankar om livet. Den 25/4 kl 18.30-20.30 har vi en