Alpha online

Dela

Kanske har du också under pandemin sett otaliga TV-serier och vill nu ge plats för en kurs där du får fundera lite mer om din syn på livet och även ta möjligheten att utforska den kristna tron.

Nu startar vi en ny Alphakurs, där du får möjlighet till just det, utan att känna några krav på att du måste hålla med eller ha en egen tro.

Vanligtvis startar kurskvällen med en gemensam måltid innan föredrag och samtal tar vid. Pandemin påverkar nu hur vi kan göra saker så vårens kurs blir online och vi använder oss av det digitala verktyget TEAMS. Det ger dig möjlighet att delta var du än bor!

Kursen startar tisdagen den 23/2 med en prova-på-kväll för att du ska kunna “känna dig för” om kursen passar dig. För dig som vill fortsätter vi sedan 10 tisdagskvällar. Varje kväll startar klockan 19.00. Samlingen, som innehåller samtal, miniföreläsningar och en film med material, slutar sedan kl 20.15.

Vi som leder kursen har god vana vid digitala möten och vill tillsammans med dig skapa en innehållsrik kväll med goda samtal där vi lyssnar på varandra. Vi vill också lova dig som deltagare att ta dina frågor på allvar.

Du anmäler dig till prova-på-kvällen genom att skicka ditt namn, telefonnummer och mailadress till: info@livsgladje.nu så kommer vi skicka dig länk till den första träffen med lite mer information. Tveka inte heller att höra av dig till oss om du vill veta mer.

Hoppas vi ses den 23:e!

Utforska mer

Ledord

Hemsidan igång igen!

Efter en tids uppdatering är hemsidan igång igen. Här hittar du information om vad som händer i församlingen. Under media kommer predikningar läggas ut efterhand

Ledord

Bön för prioriterade områden

Under perioden den 22 april till 21 maj pågår en bönestafett för prioriterade områden, som Evangeliska frikyrkan har tagit initiativ till till. Nu på söndag den 23