Januari 2021

Dela

Januari 2021. Vi har gått in i ett nytt år och mycket utmanar oss. Vi har alla säkert följt nyheterna de senaste dagarna om kaos i USA med maktöverlämnandet från en administration tilll nästa. Vi är nog också många som hoppades att smittspridningen med Covid-19 skulle vara mindre och att vi snart skulle kunna leva livet under mer vanliga former igen när nu 2021 började. Situationen är precis tvärtom. Här i Skåne och särskilt i Landskrona är många drabbade och siffrorna är ökande med en extrem belastning på vården.

Joggaren, Hobby, Fritid, Idrott, Kör, Rörlighet

Detta är ett långdistanslopp snarare än ett sprintlopp och vi får fortsätta hålla i och hjälpas åt att hålla ut i det som är genom att följa de restriktioner och uppmaningar myndigheterna ger. Mitt i detta som är nu vill vi som församling förmedla helande och hopp och fortsätta stödja varandra i efterföljelsen av Jesus.

Jag tror att söndagarnas samlingar är särskilt viktiga för oss som gemenskap. Där får vi möjlighet att ta omsorg om varandra, lyssna till bibelordet, dela angelägna saker och be tillsammans. Gud vill förmedla hopp till oss. Vi behöver det!

Just nu ses vi till gudstjänst på det sätt som är möjligt och nästa samling är via Teams kl 10 nu på söndag. I kalendern här på hemsidan hittar du direktlänkar till dessa. 

Här hittar du en enkel instruktion för hur du ansluter till Teams. Så koppla upp dig på söndagarna till gudstjänsten klockan 10. 

Håkan Kenne, pastorUtforska mer

Ledord

Hemsidan igång igen!

Efter en tids uppdatering är hemsidan igång igen. Här hittar du information om vad som händer i församlingen. Under media kommer predikningar läggas ut efterhand

Ledord

Bön för prioriterade områden

Under perioden den 22 april till 21 maj pågår en bönestafett för prioriterade områden, som Evangeliska frikyrkan har tagit initiativ till till. Nu på söndag den 23