Så tog livet en annan riktning

Dela

Har du varit med om de där tillfällena, där det som har verkat så vardagligt, enkelt och naturligt, efter ett tag visade sig ha större 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAbetydelse för ditt liv. Det verkade inte så först när det hände. En situation som liknade andra situationer du befunnit dig i. Det kanske var några ord som sas. Kanske ett brev som kom med posten. Men den här gången sattes en kedja av händelser igång och efter ett tag såg du att just där så tog livet en annan riktning.  

Genom livet har jag sett hur Gud bjudit in mig till nya steg och förändring just på det sättet. Ett ord, ett samtal, en händelse, som väckte min nyfikenhet, min lust att utforska och undersöka. Min vilja att drabbas och beröras av den Gud som är större. Som alltid är närvarande. 

Vad är dina erfarenheter av när en situation, händelse eller några ord, visar sig vara bärare av något från Gud, som du kanske först inte såg?

Utforska mer

Ledord

Ett ljus som lyser i mörkret

Slutet av november. Natten äter sig in i de flesta dagar. Dagar som enbart orkar anta en nyans av grått, för att framåt eftermiddagen återigen

Ledord

Från hjärta till handling!

Nu på söndagens gudstjänst kl 10 den 8 oktober landar EFK:s missionsturné in hos oss. Välkomna!