Sommar i Livsglädje

Dela

Det har på många sätt varit en märklig och annorlunda vår efter att en global pandemi förändrade förutsättningarna för hur vi tar oss an livet. I församlingen ställde vi snabbt om till att kunna mötas digitalt när grupper inte kunde träffas på samma plats. Vi fick också lära oss en hel del nytt när vi började direktsända gudstjänsterna från kyrkan, allt för att skapa rum för det gemensamma livet i en förändrad tid.

Nu går vi in i sommaren och söndagen den 14 juni är den sista söndagen vi sänder direkt på vår youtubekanal. Beroende på förutsättningarna framöver kommer vi kanske starta upp gudstjänsterna där igen när hösten närmar sig.

Närmaste veckan hänvisar vi till den digitala Torpkonferensens samlingar från måndag 15 till söndagen den 21 juni.

Från söndagen den 28 juni blir det en andakt varje söndag kl 10 via Teams där vi tar utgångspunkt i Frälsarkransens olika ord. Vill du ha tillgång till dessa är du välkommen att höra av dig till oss via info@livsgladje.nu. Annat som händer i sommar kommer meddelas via mail.

Församlingens anställda har följande semestrar:

  • Karin Öberg, diakon, 15 juni till 12 juli, 10-16 augusti.
  • Deborah Sedin, pastor med ansvar för barn och unga, 29 juni till 9 augusti.
  • Håkan Kenne, pastor, 15 till 21 juni, 10 juli till 9 augusti.

Många av oss längtar efter att få träffas på samma plats igen. Vi uppmuntrar varandra att fortsätta följa myndigheternas beslut och rekommendationer och att fortsätta ta omsorg om varandra genom att hålla kontakten och relationerna igång utifrån det som är möjligt.

Önskar dig en välsignad sommar

Håkan Kenne, pastor

Utforska mer

Prova på Alpha!

Alpha är en kurs som ger dig möjlighet att utforska kristen tro och dina egna tankar om livet. Den 25/4 kl 18.30-20.30 har vi en

Ledord

Inför påsken och alphakurs

Vi går alldeles snart in i påskveckan som tar med oss till centrum av vår tro.  I församlingen har vi gudstjänster som vanligt på söndagarna