Uppstart

Dela

Under det senaste året har många aktiviteter varit omställda till nätbaserade alternativ eller uteaktiviteter. Nu när hösten startar så ser vi möjligheten att öppna upp fler träffar på plats i kyrkans lokaler i samklang med myndigheternas rekommendationer kring Covid-19.

Från söndagen den 29/8 börjar vi återigen med gudstjänster i kyrkan kl 10. Vi har längtat efter det och hoppas att du också gjort det. Ingen föranmälan behövs utan när du kommer blir du anvisad plats i kyrksalen. Vi hjälps åt med att hålla avstånd, spritar händerna vid ankomst och stannar hemma vid sjukdomssymptom. Barnen kan denna första söndag antingen sitta med sina föräldrar under gudstjänsten eller leka i familjerummet under föräldrars tillsyn och ansvar. Inget fika i samband med gudstjänsten. Vi lägger ut predikningarna i efterhand här.

Varje vecka pågår det en hel del i församlingsgemenskapen. Språkkurs för asylsökande, scouter, ungdomsgrupp, gudstjänst, barnsamlingar, gemenskapssamlingar, diakoni och hemgrupper. Vill du vara med och delta eller veta mer om någonting av det som händer i församlingen i höst så kontakta oss i personalen. 

Utforska mer

Ledord

Hemsidan igång igen!

Efter en tids uppdatering är hemsidan igång igen. Här hittar du information om vad som händer i församlingen. Under media kommer predikningar läggas ut efterhand

Ledord

Bön för prioriterade områden

Under perioden den 22 april till 21 maj pågår en bönestafett för prioriterade områden, som Evangeliska frikyrkan har tagit initiativ till till. Nu på söndag den 23