Uppstart

Dela

Under det senaste året har många aktiviteter varit omställda till nätbaserade alternativ eller uteaktiviteter. Nu när hösten startar så ser vi möjligheten att öppna upp fler träffar på plats i kyrkans lokaler i samklang med myndigheternas rekommendationer kring Covid-19.

Från söndagen den 29/8 börjar vi återigen med gudstjänster i kyrkan kl 10. Vi har längtat efter det och hoppas att du också gjort det. Ingen föranmälan behövs utan när du kommer blir du anvisad plats i kyrksalen. Vi hjälps åt med att hålla avstånd, spritar händerna vid ankomst och stannar hemma vid sjukdomssymptom. Barnen kan denna första söndag antingen sitta med sina föräldrar under gudstjänsten eller leka i familjerummet under föräldrars tillsyn och ansvar. Inget fika i samband med gudstjänsten. Vi lägger ut predikningarna i efterhand här.

Varje vecka pågår det en hel del i församlingsgemenskapen. Språkkurs för asylsökande, scouter, ungdomsgrupp, gudstjänst, barnsamlingar, gemenskapssamlingar, diakoni och hemgrupper. Vill du vara med och delta eller veta mer om någonting av det som händer i församlingen i höst så kontakta oss i personalen. 

Utforska mer

Ledord

Ett ljus som lyser i mörkret

Slutet av november. Natten äter sig in i de flesta dagar. Dagar som enbart orkar anta en nyans av grått, för att framåt eftermiddagen återigen

Ledord

Från hjärta till handling!

Nu på söndagens gudstjänst kl 10 den 8 oktober landar EFK:s missionsturné in hos oss. Välkomna!