Välkommen in i gemenskapen

Dela

Hösten är här och vi ser det tydligt när färgerna på träden går från grönt till gult och rött. Sedan en tid är restriktionerna för samlingar som infördes under pandemin borttagna och vi kan ses i lokalerna igen. Du är välkommen in i gemenskapen!

Varje vecka pågår en hel del i församlingen. I veckorna finns det språkkurs för asylsökande, scouter, ungdomsgrupp, gudstjänst, barnsamlingar, gemenskapssamlingar, diakoni och hemgrupper. Vill du vara med och delta eller veta mer om någonting av det som händer i församlingen i höst så kan du läsa mer här på hemsidan, kolla i kalendern eller kontakta oss i personalen.

På söndagarnas gudstjänster klockan 10 hämtar vi inspiration från en bok i Bibeln som heter Apostlagärningarna. Vi lägger ut predikningarna från gudstjänsterna här. Barn är alltid välkomna till gudstjänsterna. En del söndagar är det särskilt program eller så finns aktivitetsmaterial framställt som barnen kan använda. Några söndagar under hösten är det också barngudstjänst klockan 15. Du hittar mer information här.

Då smittspridningen fortfarande är en del av tillvaron har vi möblerat lokalerna lite luftigare. Vi hjälps också åt med att hålla avstånd, spritar händerna vid ankomst och stannar hemma vid sjukdomssymptom.

Välkommen att ta steget in i gemenskapen!

Utforska mer

Ledord

Hemsidan igång igen!

Efter en tids uppdatering är hemsidan igång igen. Här hittar du information om vad som händer i församlingen. Under media kommer predikningar läggas ut efterhand

Ledord

Bön för prioriterade områden

Under perioden den 22 april till 21 maj pågår en bönestafett för prioriterade områden, som Evangeliska frikyrkan har tagit initiativ till till. Nu på söndag den 23