Välkommen in i gemenskapen

Dela

Hösten är här och vi ser det tydligt när färgerna på träden går från grönt till gult och rött. Sedan en tid är restriktionerna för samlingar som infördes under pandemin borttagna och vi kan ses i lokalerna igen. Du är välkommen in i gemenskapen!

Varje vecka pågår en hel del i församlingen. I veckorna finns det språkkurs för asylsökande, scouter, ungdomsgrupp, gudstjänst, barnsamlingar, gemenskapssamlingar, diakoni och hemgrupper. Vill du vara med och delta eller veta mer om någonting av det som händer i församlingen i höst så kan du läsa mer här på hemsidan, kolla i kalendern eller kontakta oss i personalen.

På söndagarnas gudstjänster klockan 10 hämtar vi inspiration från en bok i Bibeln som heter Apostlagärningarna. Vi lägger ut predikningarna från gudstjänsterna här. Barn är alltid välkomna till gudstjänsterna. En del söndagar är det särskilt program eller så finns aktivitetsmaterial framställt som barnen kan använda. Några söndagar under hösten är det också barngudstjänst klockan 15. Du hittar mer information här.

Då smittspridningen fortfarande är en del av tillvaron har vi möblerat lokalerna lite luftigare. Vi hjälps också åt med att hålla avstånd, spritar händerna vid ankomst och stannar hemma vid sjukdomssymptom.

Välkommen att ta steget in i gemenskapen!

Utforska mer

Ledord

September

Jesus ger en hoppingivande inbjudan när han säger:  Be, så skall ni få. Sök, så skall ni finna. Bulta, så skall dörren öppnas. Ty den

Övrigt

Sensommar och upptakt för hösten

Sensommaren är här. Övergångsperioden mellan sommaren och hösten. Stormen som nyss drog förbi har fått en del av träden att börja släppa sina löv. Färgerna