Livsglädje Landskrona

Webb-TV

Välkommen till Livsglädje Landskronas gudstjänster och andakter

Se våra gudstjänster live på YouTube – klicka på bilden ovan.

Välkommen att dela gemenskapen i vår gudstjänst som du hittar på vår youtubekanal genom att klicka på bilden. Vi direktsänder gudstjänsterna på söndagar kl 10 fram till den 14 juni sedan tar vi paus till någon gång i augusti. I sommar komer det läggas ut några kortare intervjuer. Vill du delta i våra sommarandakter via Teams så mailar du oss på info@livsgladje.nu.

Sedan regeringens beslut om att förbjuda sammankomster med fler än 50 personer, för att begränsa spridningen av coronaviruset covid-19, har vi ingen öppen gudstjänst på söndagar i Tacksägelsekyrkan. Istället har vi ställt om till att med ett litet antal personer på plats i kyrkan bjuda in till en direktsänd gudstjänst med våra vanliga moment av lovsång, bön och predikan.

Vi följer vår vanliga planering där olika personer i vår gemenskap bidrar och försöker sända med så god teknisk kvalitet som möjligt, men detta är ingen TV-produktion, utan en möjlighet för oss att fortsätta mötas till gemensam gudstjänst på söndagar. Predikan kommer som vanligt läggas ut i efterhand här på vår hemsida. Där hittar du också en sammanställning av bibelord och frågor till eftertanke.

Från påskveckan finns också fyra enklare andakter som lyfter upp påskens budskap. Du når dessa tillsammans med våra gudstjänster via bilden till höger.

Varmt välkommen till att fira gudstjänst nu på söndag!

Håkan Kenne, pastor