Vägen framåt

Dela

I lördags hade vi bestämt oss för en utflykt med bilen. Startade mot Malmö. Tryckte ner gasen. Bilen svarade… dåligt. Det tog emot. Vägen framåtKonstaterade det självklara: Det är svårare att färdas framåt när en broms ligger emot. 

Vad värderar du som viktigt i ditt liv för 2014? 

Jag vill leva med tacksamhet, vårda mina relationer med andra, vara gästfri mot dem jag möter, lägga mitt engagemang i det som är gott och be med förväntan om att Gud vill det goda. 

Vad vill du?

Det räcker inte alltid att ha svaret på vad vi värderar som viktigt, om vi samtidigt låter annat ta all platsen, äga vår uppmärksamhet och bromsa upp livet vi längtar efter. 

Finns det livsmönster och vanor som hindrar dig från att leva det du säger att du vill och värderar?    
Det är värt att stanna upp inför det, värdera det du ser och ta riktning. Söndagens predikan, som du hittar här, berörde just detta.

Utforska mer

Ledord

September

Jesus ger en hoppingivande inbjudan när han säger:  Be, så skall ni få. Sök, så skall ni finna. Bulta, så skall dörren öppnas. Ty den

Övrigt

Sensommar och upptakt för hösten

Sensommaren är här. Övergångsperioden mellan sommaren och hösten. Stormen som nyss drog förbi har fått en del av träden att börja släppa sina löv. Färgerna