Vägen framåt

Dela

I lördags hade vi bestämt oss för en utflykt med bilen. Startade mot Malmö. Tryckte ner gasen. Bilen svarade… dåligt. Det tog emot. Vägen framåtKonstaterade det självklara: Det är svårare att färdas framåt när en broms ligger emot. 

Vad värderar du som viktigt i ditt liv för 2014? 

Jag vill leva med tacksamhet, vårda mina relationer med andra, vara gästfri mot dem jag möter, lägga mitt engagemang i det som är gott och be med förväntan om att Gud vill det goda. 

Vad vill du?

Det räcker inte alltid att ha svaret på vad vi värderar som viktigt, om vi samtidigt låter annat ta all platsen, äga vår uppmärksamhet och bromsa upp livet vi längtar efter. 

Finns det livsmönster och vanor som hindrar dig från att leva det du säger att du vill och värderar?    
Det är värt att stanna upp inför det, värdera det du ser och ta riktning. Söndagens predikan, som du hittar här, berörde just detta.

Utforska mer

Ledord

Hemsidan igång igen!

Efter en tids uppdatering är hemsidan igång igen. Här hittar du information om vad som händer i församlingen. Under media kommer predikningar läggas ut efterhand

Ledord

Bön för prioriterade områden

Under perioden den 22 april till 21 maj pågår en bönestafett för prioriterade områden, som Evangeliska frikyrkan har tagit initiativ till till. Nu på söndag den 23